MJESTO ZA SVAKU PRILIKU

SASTANCI & DEŠAVANJA

Događaji, poticajna putovanja, sastanci, konferencije, team-building događaji, zabave, konvencije, panel diskusije, predavanja, prezentacije – postoje mnoge različite prilike kada je prikladno ili potrebno okupiti se sa kolegama, timom kompanije i biti kreativan. Naše sale za sastanke, Crni Vrh I i II, te naša dva restorana Insieme i Enoteca, se sa lakoćom prilagođavaju vašim potrebama. Kombinacija svjetski izvrsnog cateringa, evropskog luksuza i najsavremenijih tehničkih rješenja garantira nezaboravan boravak i veliki povrat na uloženo, a koji se mjeri osmjesima gostiju, čvrstim stiscima ruke vaših klijenata ili zahvalnošću vašeg tima. Uživajte u kafe pauzama uz kulinarske specijalitete unutra ili vani.

MJESTA ZA ODRŽAVANJE RAZLIČITIH DOGAĐAJA U HOTELU MONTI

Kod nas ćete naći puno više od DVIJE sale za sastanke – sve mogućnosti rasporeda za sjedenje i informacije u vezi sa kapacitetima su navedene ispod. Vi definirate program dešavanja, a cijeli naš tim će raditi kako bi vaši događaji protekli glatko i profesionalno. Naše 4 konferencijske sale su locirane na prizemlju u prostoru koji predviđen za sastanke sa prostranim predsobljem za kafe pauzu i prijeme dobrodošlice. Osim toga, imamo i dva restorana, jedan lobby bar, kao i odvojiv prostor za vaše ekskluzivne događaje.

Ukoliko imate ikakvih pitanja u vezi sa mjestom koje bi bilo idealno za vaše dešavanje, molimo vas da nas kontaktirate već danas.

ROOM SETUP
BANQUET
COCTAIL
BOARD ROOM
U-STYLE
CLASSROOM
THEATRE
Conference Room I+II
58
150
60
55
60
1240
Conference Room I
34
90
40
35
35
70
Conference Room II
24
60
20
20
25
60
Conference Room III
20
-
24
20
25
30
VIP Lounge
24
40
24
20
24
30
Monti Kamin Lobby Bar
-
-
-
-

Poslovni događaji u hotelu Monti

Idealne za vaše kreativne evente te poslovne sastanke – sve sale u hotelu podrazumijevaju prisustvo prirodne svjetlosti, svu tehničku opremu, a Groups & Events Tim je uvijek tu za vas da vam pomogne sa kreativnim idejama kako bi vaš događaj uspio.

VIDI VIŠE

Vjenčanja u hotelu Monti

Vaše vjenčanje zaslužuje samo čistu perfekciju, a mi u Hotelu Monti Wellness and Spa smo tu da vam pomognemo u ostvarenju vaših snova. Uz posvećeni tim za organizaciju događaja koji vam stoji na raspolaganju za pružanje savjeta o svemu od organizacije preko spiskova gostiju, do hrane i dekoracija, možete računati da ćemo vam omogućiti nezaboravan dan za vas i vaše goste.

VIDI VIŠE

Savršeni Team Building u hotelu Monti

Želite li prirediti sofisticiranu gala večeru za vaše kolege ili uzbudljivu zabavu povodom Nove godine za vaše poslovne saradnike, mi ćemo se potruditi da sve važe želje budu kreativno i s lakoćom ispunjene!

VIDI VIŠE

KONTAKT

  • Veliko polje bb, Igman
  • Bosna i Hercegovina
+387 33 744 700
info@monti.ba

Ekskluzivne ponude

Budite obaviješteni o našim sniženim uslugama i organiziranim događajima direktno.