VAŠ BIJEG U NOVE GASTRONOMSKE DIMENZIJE

Otkrijte fuziju tradicionalnih i svjetskih okusa sa novim domaćim prustupom. Neka vas igra stilova, okusa, zabave i uživanja prati od jutra preko podneva pa sve do noći.

Restoran Insieme

Gurmanski doručak, uživajte u najbogatijem doručku u gradu ili posebnoj večeri u buffet stilu. Naš talentirani internacionalni tim kuhara je veoma posvećen ispunjavanju svih želja. Gosti će uživati u jelima koja dolaze iz svih dijelova svijeta. Restoran Insieme je također idealan za organiziranje korporativnih dešavanja, svadbi, ali i privatnih zabava.

VIDI VIŠE

VIP Lounge BAR

Naša barska ponuda posebno je usmjerena prema vrhunskim šampanjcima, s jelovnikom koji predstavlja sve renomirane nazive iz svijeta izvrsnih pića. Lista koktela je sveobuhvatna, no zadržava klasičan pristup, dok naš tim briljira u pripremi uzvišenog suhog martini koktela.

VIDI VIŠE

Kafić Open Air

Pridružite nam se na prelijepoj vanjskoj terasi i zaronite u svijet smirenosti, bogatog zelenila i ljetnih vibracija! Okolni pejzaži planine Igman od kojih zastaje dah, u kombinaciji sa jedinstvenim jelovnikom, autentičnim domaćim okusima, vrhunskim koktelima i domaćim sladoledom je sve što je potrebno da vam dan bude ljepši.

VIDI VIŠE

Monti Kamin Lobby Bar

U središtu hotela, nalazi se Kamin Lobby bar, prostrani lobby café iz kojeg se pruža nevjerovatan pogled na prirodne ljepote Igmana koje se čine kao da su nadohvat ruke. Cijelom dužinom su postavljeni panoramski portali koji pružaju nesmetan pogled na predivni vanjski svijet – savršen ugođaj za kafu ili kolač. Ovdje možete uživati u ugodnoj planinskoj atmosferi uz sve vrste domaćih torti i kolača, remek djelima od čokolade i izvrsnim pripravcima od kafe, koje je napravio naš šef za poslastice. Nakon uzbudljivog dana, Kamin Lobby bar je savršen i elegantan ambijent za njegov završetak. 

VIDI VIŠE

KONTAKT

  • Veliko polje bb, Igman
  • Bosna i Hercegovina
+387 33 744 700
info@monti.ba

Ekskluzivne ponude

Budite obaviješteni o našim sniženim uslugama i organiziranim događajima direktno.